Turktime

Ishiguro’dan yeni roman müjdesi

Kazuo Ishiguro’nun Nobel Edebiyat Ödülü’nü aldıktan sonra yazdığı ilk romanı Klara and the Sun, 2 Mart 2021 tarihinde yurt dışında, kısa bir süre sonra ise Yapı Kredi Yayınları tarafından Türkiye’de yayımlanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ishiguro’dan yeni roman müjdesi
Haberler / Kültür
17 Ağustos 2020 Pazartesi 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kazuo Ishiguro'nun 2017 yılında aldığı Nobel Edebiyat Ödülü’nden sonraki ilk romanı Klara and the Sun, 2 Mart 2021’de İngiltere’de Faber & Faber, ABD’de Alfred A. Knopf ve Kanada’da Knopf yayınevleri tarafından yayımlanacak. Yazarın Türkiye'deki yayıncısı Yapı Kredi Yayınları ise kitabı bu tarihten kısa bir süre sonra Türk okuruyla buluşturacak.

Klara and the Sun, mağazadaki yerinden içeriye göz atmaya gelenlerin ve sokaktan geçenlerin davranışlarını dikkatle izleyen, olağanüstü gözlem yeteneğine sahip Yapay Arkadaş Klara’nın hikayesini anlatıyor.

Bir müşterinin yakında onu seçeceğini umut eden Klara, bu durumun koşullarını sonsuza dek değiştirebilme ihtimali ortaya çıktığında insanların vaatlerine aldanmaması konusunda uyarılır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime