Turktime

İstanbul Caz Festivali açık havada başlıyor

Pandemi nedeniyle ertelenen İstanbul Caz Festivali, zorlu şartlara rağmen müzisyen ve müzik sektörü emekçilerini desteklemek için eylül ayında açık hava mekanlarında düzenlenecek…
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Caz Festivali açık havada başlıyor
Haberler / Kültür
14 Ağustos 2020 Cuma 08:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl pandemi nedeniyle ertelenen 27. İstanbul Caz Festivali, 2-14 Eylül arasında açık hava mekanlarda, 4 Eylül-16 Ekim arasında ise çevrimiçi platformda izleyicisiyle buluşacak. Festival, 2-14 Eylül arasında Türkiye'den yıldız isimlerden yeni keşiflere birçok sanatçıyı hem İstanbul'un en sevilen açık hava mekânlarında hem de çevrimiçi platformunda ağırlayacak. Dileyenler konserleri iki gün arayla çevrimiçi platformdan, bilet satın alarak izleyebilecek.

VAZGEÇİLMEZ İHTİYAÇ

Dijital yayına açılan konserlere 45 gün boyunca Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden erişilebilecek. Çevrimiçi platformun adresi ve ayrıntılı bilgiler daha sonra paylaşılacak. İstanbul Caz Festivali'ni bu yıl yaşanan zorlu şartlara rağmen gerçekleştirme kararı, müzisyen ve müzik sektörü emekçilerini desteklemek ve aynı zamanda kültürel faaliyetlerin sürekliliğini sağlayabilmek amacıyla alındı.

Düzenlenecek konser ve konserlerin çevrimiçi gösterimleriyle kültür ve sanat yaşamının her koşulda vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunun altı çizilirken sanatçılar ve izleyicilerin yeniden buluşması sayesinde sanatsal üretimin de teşvik edilmesi amaçlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime