Turktime

Caz Kampı bu sene çevrimiçi düzenlenecek

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Caz Kampı” 5-13 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Caz Kampı bu sene çevrimiçi düzenlenecek
Haberler / Kültür
13 Ağustos 2020 Perşembe 08:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2017'den beri Bodrum Gümüşlük Festival alanında gerçekleşen Caz Kampı, içinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla bu yılı online eğitim vererek değerlendirmeye karar verdi. Her yıl yoğun ilgi gören kampta bu yıl yine caz müziğinin Türkiye'deki önemli isimleri yer alacak.

Sibel Köse ve Ece Göksu caz vokal, Engin Recepoğulları saksafon, Bulut Gülen trombon, Can Çankaya piyano/trompet, Eylül Biçer gitar, Kağan Yıldız kontrbas/elektrik bas ve Berke Özgümüş davul dersleri verecekler.

9 gün sürecek online kampta enstruman/vokal derslerinin yanı sıra, caz teori, kulak eğitimi (ear-training) ve caz tarihi dersleri de verilecek. Ayrıca Caz Kampı'nda her gün özel konuklar webinarlar düzenleyecek. Bu konuklar arasında sırasıyla, piyanist-saksafoncu-besteci Tuna Ötenel, davulcu Ferit Odman, Istanbul Hayyam Stüdyoları kurucuları, kayıt mühendisleri Can Aykal ve Sinan Sakızlı, caz şarkıcısı-eğitimci Randy Esen ve son olarak da piyanist-besteci Aydın Esen yer alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime