Turktime

Nuh Tepesi HBO'da gösterilecek

Ulusal ve uluslararası festivallerden ödüllerle dönen Nuh Tepesi'nin, dünyanın en prestijli kanallarından biri olan HBO'da gösterileceği duyuruldu.
ABONE OL
Abone Ol
Nuh Tepesi HBO'da gösterilecek
Haberler / Kültür
12 Ağustos 2020 Çarşamba 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Game of Thrones, Chernobyl, The Sopranos, True Detective, The Leftovers, Succession gibi dünya çapında büyük başarılar elde eden dizilerin yayıncı kanalı HBO, ulusal ve uluslararası festivallerde ödül kazan Nuh Tepesi'ni izleyicisiyle buluşturacak.

Beyazperde'nin haberine göre nenüz filmin yayın tarihi tam olarak belli değil. Ancak 2020 yılının sonları olacağı düşünülüyor.

Nuh Tepesi'nin oyuncu kadrosunda Leyla İle Mecnun ile yıldızı parlayan ve Ölümlü Dünya ile yönetmenliğe adımını atan Ali Atay; Kış Uykusu, Masumiyet, Osmanlı Subayı, New York'ta Beş Minare, Hacivat ve Karagöz gibi birçok önemli filmde rol alan Uluslararası Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer; Bana Masal Anlatma, Hayatımın Aşkı, Leyla İle Mecnun, Şubat, Güneşi Beklerken gibi yapımların sevilen oyuncusu Hande Doğandemir; Kaygı, Bilmemek, Lady Winsley gibi yapımlardan tanıdığımız Arın Kuşaksızoğlu; Tepenin Ardı, Abluka, Suskunlar gibi yapımlarla tanıdığımız Mehmet Özgür yer alıyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime