Turktime

Uçan Süpürge Festivali’nin tarihleri yenilendi

24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında çevrimiçi gösterimlerle, 4-11 Haziran tarihleri arasında ise açık hava sinemasında izleyicilerle buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Uçan Süpürge Festivali’nin tarihleri yenilendi
Haberler / Kültür
2 Mayıs 2021 Pazar 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl “Araftan Çıkmak” temasıyla düzenlenecek olan festivalin tarihleri yenilendi. Çevrimiçi film gösterimleri 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Festival filmleri 4-11 Haziran tarihleri arasında ise Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve CerModern’de açık hava sinemasında izleyicilerle buluşacak.

Festivalin Onur Ödülleri, Bilge Olgaç Başarı Ödülleri, Tema Ödülleri ve Genç Cadı Ödülü’nün sahiplerini bulacağı açılış töreni ise 4 Haziran akşamı gerçekleştirilecek.

Festival programında yine kadınların ilham veren hikâyelerini anlatan filmler yer alıyor.

Sushmit Ghosh ve Rintu Thomas’ın yönettiği, Hindistan’ın en alt kastı olan Dalit kadınlarının hem özel hem de mesleki hayatlarındaki zorlukları aşarak oluşturdukları kadın muhabirler ağını anlatan “Writing with Fire” programın öne çıkan yapımlarından. Film Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması-Belgesel bölümünde Jüri Özel ve İzleyici ödüllerini kazanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime