Turktime

Kovan filmi Rus seyirciyle buluştu

Meryem Uzerli'nin başrolde yer aldığı Kovan filmi, 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'nde gösterildi. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Eylem Kaftan, Kovan'ı ve filmin Rusya macerasını anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Kovan filmi Rus seyirciyle buluştu
Haberler / Kültür
2 Mayıs 2021 Pazar 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetmen Eylem Kaftan, Doğu Karadeniz’de gerçek bir hikayeye dayanan ve insanın doğadan kopuşunu anlatan Kovan filmiyle Rus izleyicinin karşısına çıktı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Kovan filminin 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'ndeki gösterimi için Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden Kaftan, festivali ve Rus kültürünü değerlendirdi.

Moskova Film Festivali'ne özel gösterimle katılmaktan memnuniyetini dile getiren Kaftan, filminin başrolündeki Meryem Uzerli ile Moskova’da büyük coşkuyla karşılandıklarını belirtti.

Kaftan, "Uzun bir süre sonra gerçek izleyiciyle sinema salonunda buluşabilmek, izleyicilerin coşkusunu ve enerjisini hissedebilmek çok mutluluk verici" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime