Turktime

Thomas Tuchel'den Galatasaray ifadeleri

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel kazandıkları Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Tuchel, "Böyle zor bir gruptan çıkmak güzel. Grup birincisiyiz. Takımımı çok takdir ediyorum” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Thomas Tuchel'den Galatasaray ifadeleri
Haberler / Spor
9 Kasım 2023 Perşembe 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "Böyle zor bir gruptan çıkmak güzel" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih evinde karşılaştığı Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, önemli bir galibiyet aldıkları söyleyerek, "Harry Kane'i fenomen olarak görüyorum. Sezon başında söylediğim gibi fazla söze gerek yok. Saha içinde yaptıklarıyla her türlü kalitesi var. Takıma da teşekkürlerimi iletiyorum. Böyle zor bir gruptan çıkmak güzel. Grup birincisiyiz. Takımımı çok takdir ediyorum" şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Bundesliga'dan daha yorucu geçtiğini vurgulayan Tuchel, "Galatasaray bizden önce 17 maç üst üste kazandı. Sonra bizle oynadılar. 21 maçta 2 mağlubiyet aldılar. Kopenhag da aynı şekilde. Kopenhag deplasmanında iyi gözükeceğimizi sanmıyorum. Çok çalışmamız gerekiyor. 90 dakika boyunca önemli adımlar attık. Baskıyı presi iyi çözdük. Şampiyonlar Ligi, Avrupa ve dünya futbolundaki en zor turnuva. Bazen sakin olmanız gerekiyor. Puanlar almanız gerekiyor" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime