Turktime

Exxen, Bayern Münih - Galatasaray maçında da sınıfta kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, bugün Bayern Münih'e konuk oldu. Maçın yayıncısı Exxen'de yaşanan sorunları kullanıcıları yine sosyal medyada isyan ettirdi. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Exxen, Bayern Münih - Galatasaray maçında da sınıfta kaldı
Haberler / Spor
9 Kasım 2023 Perşembe 00:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Exxen platformuna üye olan birçok kullanıcıdan “Exxen çöktü mü? Exxenspor’a neden erişilemiyor?” gibi şikayetler geldi.

3 Ekim'deki Manchester United - Galatasaray ve 24 Ekim'deki Galatasaray - Bayern Münih maçının ardından 8 Kasım Salı akşamı oynanan Bayern Münih - Galatasaray maçında da Exxen üyeleri sorunla karşılaştı.

EXXEN HATA VERDİ

Maçı Exxen üzerinden izlemek isteyen kullanıcılar, platforma giriş yaptığı esnada hata mesajıyla karşılaştı.

Bayern Münih - Galatasaray maçını canlı olarak veren platform Exxenspor’da ciddi sorunlar yaşandı. Kullanıcılar, hesaplarına giriş yaptığında 'Hata' mesajı ile karşılaştı.

TV 8,5 REAL MADRID - BRAGA MAÇINI VERDİ

Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere maçı izlemek isteyen futbolseverler, önceki erişim sorunlarında olduğu gibi maçın TV 8,5'tan ücretsiz bir şekilde canlı yayınlanmasını bekledi. 

Fakat aynı anda Real Madrid - Braga maçı yayınlandığı için bu kez beklenen olmadı. Sosyal medyada Exxen'e ve Acun Ilıcalı'ya tepkiler çığ gibi büyüdü.

"KORSAN YAYIN HIRSIZLIKTIR"

İş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ücretli maç yayınlarına para vermeden korsan yayın izleyenlere dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti.

Ilıcalı, "Korsan yayın hırsızlıktır. Benden çalması önemli değil, ben para kaybettiğim için üzülen bir insan değilim ama kendi kulübünden çalıyor. Kendi kulübüne para gitmiyor. Korsan yayın izleyenler gitsin arada sırada mağazalardan da bir şeyler çalsın, aynı suç zaten" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Acun Ilıcalı ve Exxen'e gelen tepkilerden bazıları:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime