Turktime

Beşiktaş'ın yeni transferleri beklentileri karşılayamadı

Beşiktaş yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzağında kalmıştı. Siyah-Beyazlı taraftarların tepki gösterdiği transferler istenilen performansı henüz sergileyemedi. İşte Beşiktaş'ın yeni transferlerinin rakamları...
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ın yeni transferleri beklentileri karşılayamadı
Haberler / Spor
9 Kasım 2023 Perşembe 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saha içinde ve dışında sıkıntılı günlerden geçen Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen 10 futbolcudan hiçbiri henüz tam anlamıyla yüzleri güldüren bir performansa imza atamadı.

15 MİLYON EURO HARCANDI

15 milyon Euro bonservis harcaması yapılan oyuncuların takıma katkısı iki elin parmakları kadar etmedi.

REBIC 235 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ

Kosovalı oyuncu, ligde 9 maçta 2 gol, 1 asist katkısı verebilirken Konferans Ligi'nde 5 karşılaşmada sadece 1 asist yapabildi. Rebic 10 maçta 235 dakika sahada yer alabilirken, ilk gol katkısını Antalya maçında asist yaparak verdi.

SAVUNMADA DA SIKINTI VAR

Hücuma transfer edilen Rebic ve Rashica'nın performansı tatmin edici olmazken, orta saha ve savunma tarafında da işler iyi gitmedi. Takım 11 maçta 14 gol yerken, Avrupa'da da grupta oynanan ilk 3 maçta kalesinde 7 gol gördü.

EN ÇOK MAÇA RASHICA ÇIKTI

Yeni transferlerin hücum katkısı 6 gol, 5 asistte kaldı. Bu oyuncular arasında 14 maç ile en çok sahaya çıkan Rashica oldu ancak 10 maçta oynayan Amartey, takım arkadaşından 6 dakika daha fazla sahada kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime