Turktime

Cimbom'da Sacha Boey büyük iş çıkardı

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey yükselen form grafiğiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Son olarak dün gece oynanan Bayern Münih maçında da kusursuza yakın bir oyun sergileyen Sacha Boey maçın en etkili oyuncularından biri olmayı başardı.
ABONE OL
Abone Ol
Cimbom'da Sacha Boey büyük iş çıkardı
Haberler / Spor
9 Kasım 2023 Perşembe 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransız yıldız, muhteşem performansını Şampiyonlar Ligi'ne de taşımayı başardı. Kopenhag maçında gol atan, Manchester United ve ilk Bayern Münih maçında yıldızlara adım attırmayan Boey, dün de sahanın en iyilerinden biri oldu.

Karşısında dünyanın en etkili kanat oyuncularından Leroy Sane ile en hızlı beklerinden Davies olmasına rağmen 23 yaşındaki futbolcu yine hatasıza yakın bir performans sergiledi.

SANE'YE ADIM ATTIRMADI

Sacha Boey, özellikle savunmada çok dikkatliydi, Sane'ye adeta adım attırmadı. Fransız sağ bek, Bayern Münih ataklarında kritik müdahaleler yaptı.

Statta, Avrupa'nın büyük liglerinden gözlemcilerin olduğu ve Boey'u yakından takip ettikleri öğrenildi. Yıldız futbolcu uzun süredir devam ettirdiği müthiş performansının ardından tekrar heyecanla Fransa Milli Takımı'ndan gelecek davet haberini bekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime