Turktime

Özge Ulusoy Çeşme'de şov yaptı

Tatil sezonunu Çeşme'de annesi ve ablasıyla birlikte açan model Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün ünlü bir plajda görüntülendi.
ABONE OL
Abone Ol
Özge Ulusoy Çeşme'de şov yaptı
Haberler / Magazin
27 Haziran 2023 Salı 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve sonrasında podyumların aranan yüzleri arasına girmeyi başaran Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyanın gündemine düşmüştü.

Yıllar içindeki değişimi sık sık konuşulan Özge Ulusoy'un yüzündeki değişiklik takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. Yakın zamanda babasını trafik kazasında kaybeden Özge Ulusoy aşırı zayıflamıştı.

Özge Ulusoy son olarak geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezine gitti ve oradan paylaşımlar yaptı. Yüzüne işlemler yaptıran Özge Ulusoy'un son hali takipçilerini üzdü.

Değişimi hakkında "Bugüne dek yüzüme bıçak değmedi. Sadece botoks ve dolgu yaptırıyorum" yorumunda bulunan Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

Uzun yıllardır modellik yapan ve şimdilerde sunuculuk da yapan Özge Ulusoy'un son paylaşımı sosyal medyayı ikiye bölmüştü.

Yüzüne işlemler yaptıran Özge Ulusoy'un son hali takipçilerini üzmüştü. Estetiği bırakması istendi.

Bu ayın başlarında İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan 40 yaşındaki ünlü model Özge Ulusoy, gazetecilerle bir araya gelerek tatil planlarından bahsetmişti.

Özge Ulusoy, son olarak annesi ve ablasıyla birlikte Çeşme'ye gitti.

Bayram öncesi İstanbul’un yoğunluğundan uzaklaşıp kız kıza kafa dinlemek isteyen Ulusoy, yazın ilk sıcak günlerini orada geçirerek denize girdi.

Fit görüntüsüyle 20’lik kızları kıskandıran model, denizde serinledikten sonra iskeleye geçerek bir dönem mankenlik yapan arkadaşı Habibe Duman ve onun kızıyla sohbet etti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime