Turktime

Hande Erçel'i utandıran soru! Allah aşkına soruya bak...

Hande Erçel, önceki gün katıldığı bir davette görüntülendi. Erçel, ayaküstü sohbet ettiği bir muhabirin "Siz bu kadar yatırımı ne yapıyorsunuz, nereye yatırıyorsunuz?" sorusunu duyunca utancından en diyeceğini bilemedi.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel'i utandıran soru! Allah aşkına soruya bak...
Haberler / Magazin
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık takipçilerinin karşısına çıkan Hande Erçel, önceki gün bir etkinlikte boy gösterdi.

Birçok projede yer alan ve kazancını gayrimenkul ve zeytinlik alarak değerlendirdiği ileri sürülen oyuncu Hande Erçel, ayaküstü sohbet ettiği bir muhabirin "Siz bu kadar yatırımı ne yapıyorsunuz, nereye yatırıyorsunuz?" sorusunu duyunca utancından en diyeceğini bilemedi.

"ALLAH AŞKINA SORUYA BAK"

Şaşkınlığı yüzüne yansıyan oyuncu "Allah aşkına soruya bak" diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Dizi ve film projelerinin yanı sıra reklam ve işbirlikleriyle gündeme gelen Hande Erçel'in bir anlaşmadan 1,5 milyon TL kazandığı, bununla da Kaz Dağları'ndan zeytinlik aldığı ileri sürülmüştü.

"ÇOK MU GÜZEL OLDU"

Özel hayatı ve yatırımlarıyla ilgili konuşmayı tercih etmeyen güzel oyuncu, yüzü olduğu markanın etkinliğinde basın mensuplarıyla sohbet etti.

Erçel, bir muhabirin "Siz bu kadar yatırımı ne yapıyorsunuz, nereye yatırıyorsunuz?" sorusuyla neye uğradığını şaşırdı. Konuyu kapatmaya çalışan oyuncu, "Aaa soruya bak! Allah aşkına soruya bak..." dedi. Oyuncu, muhabirin "Çok mu kötü oldu?" sorusuna da "Çok mu güzel oldu?" cevabını verdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime