Turktime

Rihanna istifa etti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Savage X Fenty iç çamaşırı markasının CEO'luğundan ayrıldığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Rihanna istifa etti!
Haberler / Magazin
26 Haziran 2023 Pazartesi 07:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, son yıllarda sadece sahne şovlarıyla ya da müziğiyle değil aynı zamanda iç çamaşırı markasıyla da kariyerine devam ediyor.

Beş yıl boyunca Savage X Fenty iç çamaşırı markasının CEO’luğunu yapan 35 yaşındaki şarkıcı, bu görevinden artık ayrılacağını duyurdu.

"GENİŞLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada, “Savage X Fenty vizyonumuzun sektörü son beş yılda bu kadar inanılmaz bir büyüklükte etkilediğini görmek çok güzeldi. Bu bizim için sadece bir başlangıç ??ve her zaman tüketiciyle bağlantı kuracak şekilde genişlemeye devam edeceğiz” dedi.

YENİ CEO BELLİ OLDU

Şu anda A$AP Rocky ile ikinci çocuğunu bekleyen Rihanna, 26 Haziran’da görevine başlaması için Anthropologie Group’un eski CEO’su Hillary Super’i görevlendirdi. Super, “Savage X Fenty ailesine katılmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Rihanna, Savage X Fenty ile sadece büyük kazançlar elde etmekle kalmıyor, aynı zamanda 2017’de piyasaya sürülen Fenty Beauty markasıyla da makyaj alanında faaliyet gösteriyor. Şirket, ilk yılında 558 milyon dolar hasılat yaparak, dünyanın en zengin kadın müzisyeni oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime