Turktime

Özkan Uğur'un eşinden ölüm haberlerine tepki: Sizi bulacağım ve dava edeceğim!

Usta sanatçı Özkan Uğur'un, kanser sonrası meydana gelen rahatsızlıklar nedeniyle entübe edildiği haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Aysun Aslan Uğur, Özkan Uğur'un öldüğüne yönelik çıkan haberlere isyan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Özkan Uğur'un eşinden ölüm haberlerine tepki: Sizi bulacağım ve dava edeceğim!
Haberler / Magazin
25 Haziran 2023 Pazar 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta sanatçı Özkan Uğur’un, üçüncü kez yakalandığı kanser sonrası meydana gelen rahatsızlıklardan dolayı yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sanatçının sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin."

“SİZİ BULACAĞIM VE DAVA EDECEĞİM”

Özkan Uğur’un hayatını kaybettiği iddiaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İddialar, eşi Aysun Aslan Uğur’u sinirlendirdi.

Çıkan haberlere tepki gösteren Aysun Aslan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Özkan Uğur ölmedi, yaşıyor. Sadece 'tık' almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler... Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim. Yakında görüşeceğiz”

YEĞENİ DE AÇIKLAMA YAPTI

Özkan Uğur'un yeğeni Özlem Uğur da sosyal medyadaki asılsız haberlere yönelik şunları söyledi:

Biraz empati yapın ve insan olduğumuzu hatırlayın lütfen!

Dünden itibaren amcam ile ilgili asılsız haber yapan basın ve medyanın yayınlarının kaldırılmış olmasına rağmen, bu konuda suistimale devam eden kurumlar ile ilgili gerekli işlemler uygulanacaktır. Böylesine hassas bir süreçte, bizlere destek olan yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.

Dualarınız ve güzel dilekleriniz daim olsun. Haberlerin gerçekliğini sorgulayınız. Sevgiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime