Turktime

Usta müzisyen kalp krizine yenik düştü

Sevilen müzik gruplarından Grup Lokomotif'in bas gitaristi müzisyen Tansu Atak Bodrum’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Usta müzisyen kalp krizine yenik düştü
Haberler / Kültür
11 Ağustos 2020 Salı 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü Mahallesi'nde  yaşayan ve bir zamanlar  şarkıcı Seyyal Taner ile birlikte 1987 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Grup Lokomotif'in bas gitaristi, ünlü müzisyen Cemal Tansu Atak, geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

Atak'ın ölümünü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çok değerli müzisyen Tansu Atak'ı kaybettik. 1974 yılında kurulan Grup Lokomotif'in kurucularından olan ve çok sayıda değerli sanatçımızla çalışan Atak ve grubu, Seyyal Taner'le birlikte 1987 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ‘Şarkım Sevgim Üstüne’ şarkısı ile Türkiye’yi temsil etmişti” ifadelerini kullandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Atak'ın cenazesi dün akşam saatlerinde Bodrum'un Gölköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime