Turktime

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, bebek bezi reklamından servet kazandı!

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebek bezi reklamı çok konuşulmuştu. İlk defa çift olarak bir reklam filminde rol alan ikilinin reklamdan kazandığı ücret duyanları şoke etti.
ABONE OL
Abone Ol
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, bebek bezi reklamından servet kazandı!
Haberler / Magazin
26 Ağustos 2023 Cumartesi 19:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı Başak Dizer 2016 yılında Paris'te dünyaevine girmişti.

Ünlü çift, Fransa’nın başkenti Paris’te yalnızca 40 kişinin katıldığı sade bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştirmişti.

KURT EFE BÜYÜYOR

Uyumları ve enerjileriyle tam not alan ünlü çift magazin dünyasının da gözbebeği haline geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti geçtiğimiz yıl anne-baba olma duygusunu tattı. Oğulları 'Kurt Efe'yi kucaklarına alan çift daha da ön plana çıktı.

30 MİLYON TL KAZANDILAR

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçmişti.

Global bir bebek bezi reklamı için Ediz Samaraz bebek ile beraber kamera karşısına geçen çiftin reklam filminden aldıkları ücret ortaya çıktı.

Gazete Magazin'de yer alan iddialara göre; Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, ekranda sıkça karşımıza çıkan yönetmenliğini ise Serdar Dönmez'in üstlendiği bebek bezi reklamından tam 30 milyon TL kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime