Turktime

Hande Erçel ev halini paylaştı! Tarzı olay!

31 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettiren Hande Erçel ev halini paylaştı.Erçel'in ev tarzının bedeli de ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel ev halini paylaştı! Tarzı olay!
Haberler / Magazin
25 Ağustos 2023 Cuma 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2 yıl önce 10 milyon TL'ye aldığı iddia edilen evinde köpekleriyle kamera karşısına geçerek ablası Gamze Erçel'e poz veren Hande Erçel kısa sürede 1.5 milyona yakın beğeni aldı.

Güzel oyuncunun ablasını etiketlediği paylaşımına; "Çok seviyoruz bu doğal hallerini", "Bu zamanda bir hayvan dostu görmek insana ilaç gibi geliyor" ve "Prenses gibisin" şeklinde 6 bine yakın yorum geldi.

TARZI ÇOK BEĞENİLDİ

Erçel'in ev tarzının bedeli de ortaya çıktı. 'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre; ünlü ismin çizgili elbisesi bin 293 TL, 'Hogwarts' yazılı kupası ise 554 TL değerinde.

Hande Erçel'in zaman zaman fotoğraflarını paylaştığı ve iki köpeği ile birlikte yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki evinde toprak tonları hakim. Konforun ön planda tutulduğu evin duvarlarını büyük tablolar süslüyor.

Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda mutfakta çekilen fotoğrafını "Evimin favori köşesinde bir uyanma hikayesi" notuyla paylaşmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime