Turktime

Ünlü çiftten ilk aile pozu geldi!

İlk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşayan çiftten Nazlı Sabancı, birlikte çektirdikleri fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü çiftten ilk aile pozu geldi!
Haberler / Magazin
25 Ağustos 2023 Cuma 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı 2021 yılında nikah masasına oturmuş 2022 yılında da Çırağan Sarayı'nda düğün yapmıştı. Çiftin ilk bebekleri de 15 Ağustos'ta dünyaya geldi. Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın adını verdiği kızı Arzu Alara ve eşiyle ilk aile pozunu verdi.

"KELİMELER KİYAFETSİZ"

İlk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşayan çiftten Nazlı Sabancı, birlikte çektirdikleri fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak "Kelimeler kifayetsiz" notunu yazdı. Çiçeği burnunda annenin paylaşımına Ebru Akel, Wilma Elles ve Seda Sayan'dan tebrik yorumu geldi.

Babalık heyecanı yaşayan Hacı Sabancı ise 10 gündür herhangi bir paylaşım yapmadı. Doğum yaptıktan sonra hastane odasından paylaşım yapan Nazlı Sabancı, "Hayatımıza hoş geldin prenses. Arzu Alara Sabancı - 15.08.23" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime