Turktime

Şaşırtıcı iddia! Hadise ile Mehmet Dinçerler ile barıştı mı?

Hadise, Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay sonra tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edildi. İşte haberin detayları...
ABONE OL
Abone Ol
Şaşırtıcı iddia! Hadise ile Mehmet Dinçerler ile barıştı mı?
Haberler / Magazin
25 Ağustos 2023 Cuma 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.

Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi.

"BİR ARAYA GELMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Hadise cephesinden geldi. 2.Sayfa'nın haberine göre; Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtildi.

Boşandıktan sonra sosyal medya hesabını daha aktif şekilde kullanan yakışıklı iş insanı geçtiğimiz haftalarda, eski eşi Hadise'nin arkadaşı olduğu bilinen fenomen ve işletmeci Ala Tokel'e yaptığı yorumla dikkat çekmişti.

Instagram hesabından bir kare paylaşan Ala Tokel, Dinçerler'in işletmecisi olduğu tatlı dükkanında poz vermişti. "İlk foto çok hoş" mesajını yazan Mehmet Dinçerler ise fark edilince hemen geri adım atmıştı.

Mehmet Dinçerler'in fark edilmesi üzerine kısa süre sonra sildiği yorum takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime