Turktime

Joker ile ilgili yeni iddia

Joker filmi ile Oscar kazanan Joaquin Phoenix'in, The Batman'de başrol oynamaya hazırlanan Robert Pattinson ile yeni bir filmde buluşabileceği iddia ediliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Joker ile ilgili yeni iddia
Haberler / Kültür
17 Eylül 2020 Perşembe 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Joker filminde canlandırdığı Arthur Fleck karakteriyle geçen yıla damga vuran ve En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödül kazanan Joaquin Phoenix’in, serinin yeni filmlerinde rol almasıyla ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi.

Joker 2 ve Joker 3 için 50 milyon dolar teklif aldığı iddia edilen Joaquin Phoenix’in daha farklı projelerle, daha büyük evrene dahil olabileceği konuşuluyor.

We Got This Covered'ın haberine göre Phoenix'in, yeni başlayan Robert Pattinson'lı The Batman serisine dahil olması gündemde.

Projenin önündeki tek engel ise Joaquin Phoenix’li Joker’in 1981'de, Robert Pattinson'lı The Batman'in ise modern dünyada geçiyor olması.

Dolayısıyla iki karakteri bir araya getirmek sanıldığı kadar kolay görünmüyor. Konuyla ilgili resmi hiçbir açıklama yapılmamış olmasına rağmen Phoenix’in Joker’ine dair söylentiler bitmeyecek gibi görünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime