Turktime

Gösterilere getirilen yasak iptal edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, açık ve kapalı mekanlarda sahnelenecek tiyatro, bale ve opera gösterilerinin yasak kapsamının dışına alındığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Gösterilere getirilen yasak iptal edildi
Haberler / Kültür
16 Eylül 2020 Çarşamba 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Resmi sosyal medya hesabından açık ve kapalı mekanlarda sahnelenecek tiyatro, opera ve bale gösterileri hakkında kamuoyu duyurusu yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı, gelen tepkilere kayıtsız kalmadığını gösterdi.

Korona virüs döneminde, açık alanlarda konser, gösteri, tiyatro, festival gibi etkinliklerin yasaklanmasının ardından karara birçok özel tiyatro tepki göstermişti.

KAPSAM DIŞINA ALINDI

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "İçişleri ve Sağlık Bakanlıklarımız ile yaptığımız değerlendirmeler neticesinde açık ve kapalı mekanlarda sahnelenecek tüm tiyatro gösterimleri ile opera ve bale temsilleri bakanlığımızca 23.06.2020 tarihinde yayımlanan 'Kültür ve Sanat Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci Genelgesi'ndeki kurallara uyulmak koşulu ile Hıfzıssıhha Kurullarınca alınan kararların kapsamı dışına alınmıştır" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime