Turktime

Erden Timur'dan Nicolo Zaniolo itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Roma'da kadro dışı kalarak sıkıntılı bir şekilde ayrılan İtalyan futbolunun son yeteneklerinden Nicolo Zaniolo için kararını verdi. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Zaniolo transferi hakkında söylediği sözler büyük yankı uyandırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Erden Timur'dan Nicolo Zaniolo itirafı!
Haberler / Spor
25 Mart 2023 Cumartesi 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deprem felaketi nedeniyle transferi sessiz sedasız duyurulan, ancak Galatasaray'a attığı imza Avrupa'da hâlâ konuşulan Nicolo Zaniolo, verdiği karardan dolayı çok memnun. 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli artı bonuslar karşılığında transfer edilen İtalyan futbolunun son dönemdeki en önemli yeteneklerinden Zaniolo, kadro dışı kaldığı Roma'dan psikolojik sorunlarla ayrıldı.

İTALYANLAR TRANSFERİ ŞAŞKINLILA KARŞILADI

Henüz 23 yaşında, yaklaşık 30 milyon euroluk piyasa değeri olan Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi, İtalyanlar tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. Hem gazeteciler hem de taraftarlar bu sürpriz transferin Roma için bir kayıp olduğu yönünde fikir birliğine varmış durumda. Zaniolo'nun Galatasaray'da formunu yeniden bulması halinde, bunun İtalya Milli Takımı'nın yararına olacağı düşüncesi de oldukça yaygın.

Roma taraftarıyla da sıkıntılar yaşayan 23 yaşındaki hücumcu, Türkiye'de kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelmeyi başardı.

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

Fanatik'in haberine göre; hazırlık maçlarında aldığı kısa sürelerde skoru değiştiren, ligde ise Kasımpaşa karşısında attığı golle takımına 3 puanı getiren İtalyan futbolcu, Milli aradan sonraki Adana Demirspor sınavıyla beraber ilk 11'deki yerine kavuşmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un planı, yüzde 100 hazır hale geldiğinde Zaniolo'dan forvet arkası yerine sağ kanatta yararlanmak. Icardi, Mertens, Zaniolo ve Kerem dörtlüsünün bir arada ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

“SON GECE YARI FİYATINA ALDIK”

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, yıllık olağan genel kurul toplantısında kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu ve yaptıkları transferler hakkında bilgi verdi.

Timur, Nicolo Zaniolo transferi hakkında “Biz Nicolo Zaniolo’yu almadan 6 gün önce Bournemouth’a satılıyordu 30 milyon Euro karşılığında. Son gece, 5 yıl vadeyle, ilk ödemesi kasım ayında olmak üzere, yarı fiyatına, 15 milyon Euro’ya aldık. Seneye sözleşmesi dolacağı için, seyircisi evi bastığı için, Roma’yı terk ettiği için 30 milyon Euro’luk oyuncuyu 15 milyon Euro’ya aldık.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime