Turktime

Beşiktaş'ta Demba Ba sürprizi! Anlaşma sağlandı...

Beşiktaş, eski futbolcusu Demba Ba'nın Senegal'de satın aldığı takım ile ön protokol imzaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Demba Ba sürprizi! Anlaşma sağlandı...
Haberler / Spor
25 Mart 2023 Cumartesi 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın 2023 yılına ait 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor. Kurul sırasında kürsüye gelen Beşiktaş A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Fırat Fidan, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Futbol Okulları ve kadın futbolu hakkında bilgiler veren Fidan, Beşiktaş'ta 2 sezon oynayan ve bir şampiyonluk yaşayan Demba Ba'nın satın aldığı Amitie FC ile ön protokol imzaladığını açıkladı.

TRANSFER ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ’TA OLACAK

Anlaşmaya göre; Beşiktaş, tecrübe kazanmasını istediği genç oyuncuları Amitie FC'ye yönlendirecek. Kulüpte ön plana çıkan oyunculardaki transfer önceliği Beşiktaş'ta olacak.

Senegal 2. Ligi'nde olan Amitie FC, 13 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 23 puan topladı ve 14 takımlı ligde ikinci sırada yer aldı.

193 GOLÜN 28’İ BEŞİKTAŞ’TA

2014 yılında Chelsea'den 6 milyon euro bedelle Beşiktaş'a transfer olan Demba Ba, 1 sezon Siyah-Beyazlılar'da top koşturduktan sonra 13 milyon euro karşılığında Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olmuştu.

Burada geçiridği 1.5 sezonun ardından önce Beşiktaş'a kiralık olarak geri döndü, 1 sene sonra ise Göztepe'ye imza attı. 2019 yılında Başakşehir'e transfer olan Senegalli golcü 2021'de Lugano'ya transfer oldu ve burada futbol hayatını noktaladı. Kariyerinde toplam 193 gol atan Demba Ba, bunların 28 tanesini Beşiktaş'ta attı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime