Turktime

Futbolu bırakan Mesut Özil'in serveti dudak uçuklattı!

İngiliz basını, geçtiğimiz günlerde emeklilik kararı aldığını açıklayan başarılı futbolcu Mesut Özil'in servetini mercek altına aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Futbolu bırakan Mesut Özil'in serveti dudak uçuklattı!
Haberler / Spor
25 Mart 2023 Cumartesi 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kariyerinde Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde emeklilik kararı almıştı.

Marca'ya konuşan 34 yaşındaki Özil, emeklilik kararı ve gelecek planları hakkında şöyle konuştu:

"AİLEME ODAKLANACAĞIM"

"Uzunca düşündükten sonra bunun doğru olduğuna karar verdim. Kariyerim boyunca çok fazla sakatlık yaşamadım ve her zaman formdaydım ama son birkaç ay benim için çok ağır ve zor geçti. Artık sahada takımıma istediğim gibi yardımcı olamıyordum. Başakşehir yönetimiyle bunu konuştuk ve bu kararı aldım.

Şimdilik burada, Türkiye'de aileme odaklanacağım. Hayatta aldığım en büyük iki hediye olan kızlarımın büyüdüğünü görmek en çok istediğim şey. Onlarla her saniyeden keyif alıyorum. Dürüst olmak gerekirse teknik direktör olmak veya futbol dünyasının içine girmek gibi bi planım yok. 17 yıldır bu işin içindeyim; çok da keyif aldım ancak biraz sakinlik istiyorum.

SERVETİ MERCEK ALTINA ALINDI

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mesut Özil'in futbolu bırakması başta Alman basını olmak üzere İngiliz basınında da büyük yankı uyandırdı.

Türk asıllı Alman futbolcunun kariyerini sonlandırdığını açıkladığı gün birçok haber yapan The Sun gazetesi başarılı isim hakkında çarpıcı bir gerçeği de gözler önüne serdi.

NET SERVETİ 2.3 MİLYAR TL

"Mesut Özil neden emekli oldu? Serveti ne kadar?" başlıklı bir haber yazan İngiliz gazetesi, eski futbolcunun net servetinin 98 milyon sterlin (Yaklaşık 2.3 milyar lira) olduğunu açıkladı.

Haberde ayrıca yıldız futbolcunun spor kariyerinin yanı sıra kripto para birimi, e-spor yatırımı, giyim markası ve Meksika birinci ligindeki futbol kulübü Necaxa'da hissesi olduğu belirtildi.

Deneyimli isim kariyerinin ardından ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime