Turktime

Animasyonu için çalışmalar başladı

House of the Dragon'dan sonra Tales of Dunk and Egg serisini konu alacak ikinci bir Game of Thrones dizisi hazırlıklarına şimdi de yeni bir animasyon projesi eklendi.
ABONE OL
Abone Ol
Animasyonu için çalışmalar başladı
Haberler / Kültür
30 Ocak 2021 Cumartesi 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

WarnerMedia, ekranların izlenme rekorlarını alt üst eden ve 2019'da final yapan Game of Thrones dünyasını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. House of the Dragon ve Tales of Dunk and Egg adındaki yeni diziden sonra Game of Thrones evreni için bir de animasyon serisi için çalışmalarının başladığı iddia edildi.

Dizi, şu an HBO Max'te erken geliştirme aşamalarında. Potansiyel dizinin odak noktasının ne olacağına dair hiçbir ayrıntı yok ve şu anda projeye bağlı bir yazar veya ekip üyesi yok. HBO Max şimdilik yorum yapmayı reddetti.

EJDERHALARIN DANSINI ANLACAK

Beyazperde'nin haberine göre; HBO şu anda 2022'de gösterime girmesi planlanan House of the Dragon'u hazırlıyor. Bu dizi, Westeros'taki Targaryen iç savaşı olan Ejderhaların Dansı olarak bilinen oluşumu anlatacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime