Turktime

Kadın Oyunları Festivali Mart ayında

Ankara Sanat Tiyatrosu’nun sanat yönetmenliğinde, Atölye Kültür Sanat organizasyonuyla düzenlenecek olan Kadın Oyunları Festivali’nin ilki martta başlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Kadın Oyunları Festivali Mart ayında
Haberler / Kültür
29 Ocak 2021 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın Oyunları Festivali, 4-11 Mart tarihleri arasında Ankara’da AST Bilkent Sahne’de ve 17-27 Mart tarihleri arasında ise Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Ayvalık Belediyesi’nin ev sahipliğinde Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde düzenlenecek.

Her türlü olumsuzluğa rağmen bu dönemde kara bulutları dağıtıp hem sanata hem kadın mücadelesine omuz vermek” amacıyla düzenlenen festivalde her gün farklı bir kadın hikâyesi ele alınacak. Pandemi koşulları nedeniyle festivale sınırlı sayıda seyirci kabul edilecek. Salonlar pandemi kurallarına uygun ve sıkı tedbirler alınarak hazırlanacak.

Pandemi kuralları gereği boş bırakılacak koltuklara katledilen kadınların fotoğrafları asılacak. Bu koltuklar da satışa açılacak ve destek olmak isteyenler boş koltukları satın alabilecek. Elde edilen gelirin bir bölümünü kadın mücadelesine destek veren bir kuruma bağışlanacak. Bağış yapılan kurum festival sonrasında kamuoyuna duyurulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime