Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FETÖ’nün, Erdoğan'ın uçağını başka ülkeye indirdirme planı
Ankara Kulisi
YAZARLAR
8 Mart 2017 Çarşamba

FETÖ’nün, Erdoğan'ın uçağını başka ülkeye indirdirme planı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’ye yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Şimdiye kadar 42 bin civarında FETÖ zanlısı tutuklanırken, 95 bine yakın FETÖ zanlısı kamudan uzaklaştırıldı.
Dışişleri Bakanlığı’nın resmi verilerine göre FETÖ 160 ülkede örgütlü, kök salmış bir yapıya sahip.
 
FETÖ’nün; 800’e yakın okul ve üniversite, 100’e yakın öğrenci yurdu, binden fazla STK-Vakıf-Dernek, 200’den fazla yazılı ve görsel medya, 500’den fazla şirketten oluşan devasa bir ağı var.
FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışmasından sonra yeni bir askeri darbe, suikast ve kaos planlarına yönelik yüzlerce ön görü ortaya atıldı. Devletin 24 saat kırmızı alarm halinde kalması FETÖ’nün bu planlarını gerçekleştirmesini bloke etti ama aynı kırmızı alarm küresel bir terör örgütü durumunda olan FETÖ yapılanmasında da var.
 
FETÖ ERDOĞAN SONRASINA GÜVENİYOR!
 
FETÖ; İtirafçıları engellemek için bir kısmını kendi sızdırdığı, bir kısmı da devletin haber aldığı bu kaos planları ile tek bir hedefe kilitleniyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan…
FETÖ; Erdoğan’ın olmadığı bir Türkiye’de kendisine yönelik direnç gösteren unsurları etkisiz hale getirebileceğini düşünüyor.
Güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre; Olağanüstü korunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına yaklaşamayan FETÖ’nün bir süredir üzerinde yoğunlaştığı kaos planı, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı uçağına zorunlu iniş yaptırmak…
 
BÜYÜK PLAN; ERDOĞAN’IN UÇAĞINI ZORLA İNDİRMEK!
 
FETÖ’ye göre bu plan şöyle işleyecek;
160 ülkede örgütlenen FETÖ’nün 800’e yakın okul ve üniversiteden mezun ettiği yüzlerce öğrencisi şu anda bazı ülkelerin yönetiminde söz sahibi. Avrupa’dan Kuzey Amerika’ya, Güney Amerika’dan Afrika’ya, Okyanusya’dan Asya’ya kadar uzanan bu hatta FETÖ örgütü halen etkin.
FETÖ; bu ülkelerin yönetiminde söz sahibi ve şimdiye kadar deşifre olmamış bir devlet yöneticisini kullanarak Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerinin birinde uçağını zorla indirecek bir süreç planlıyor.
 
ERDOĞAN’IN UÇAĞINI İNDİRMEYİ DENEDİLER (Mİ) ?
 
Teyitli bir bilgi değil ama Afrika kıtasından bir ülkenin Erdoğan’a yönelik, “Resmi uçağını zorla indirme” planının hayata geçmek üzereyken, son anda akamete uğradığı yönünde güçlü bilgiler var. FETÖ’nün bu planlarına son zamanlarda sık sık karşı karşıya geldiğimiz önemli bir devletin İstihbarat Teşkilatının da lojistik destek verdiği iddia ediliyor.
 
SON DAKİKA! DEVLET TEYEKKUZDA!
 
FETÖ’nün Avrupa istihbaratı destekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi uçağını indirme planlarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından zamanında öğrenildiği ve gerekli tüm önlemlerin alındığı bildiriliyor. Bu bilgiler doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı uçuşlarının gerekirse revize edilebileceği, FETÖ’ye lojistik destek veren ülke/ülkelere gerekli karşılığın verileceği ifade ediliyor.

ÖZEL/TALAT ATİLLA
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 11 Mart 2017 Cumartesi 22:27
yandaş medya ne kadar uğraşsa bundan bir Menderes çıkartamaz. Ne çapı, ne kültürü ne de soyluluğu müsait değil. Hollanda hükümeti tam da istedikleri türden bir gizli destek sunuyor, toplantı ve konuşmalarını engellemekle. Şimdi sırada "mağdurum da mağdurum" şarkısı çalınacak, belki birkaç kişinin desteğini devşirecekler. Giderek açılan makası birazcık kapatabilirlerse kendilerine pay çıkacak ama limon gibi sıkılıp atılmaktan kurtulamayacak, birilerinin sandalyesindeki raptiye fena acıtacak.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime