Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'den MHP'lilere akıl almaz sözler
Ankara Kulisi
YAZARLAR
18 Mayıs 2016 Çarşamba

Akşener'den MHP'lilere akıl almaz sözler

Tarih 15 Mayıs 2016 . Yer, Ankara Esenboğa Büyük Ankara Oteli yakını. MHP’nin muhalif adayları olağanüstü kurultayı zorlamak için alana toplandılar. MHP genel başkan adayıMeral Akşener’in ağzından sinirli bir şekilde, “Bir sürü geri zekalı” kelimeleri dökülüyor.
Akşener’in bu sözlerinin muhatabının kim olduğuna, sözlerine ve sözlerini söylerken kullandığı beden diline bakarak yanıt bulmaya çalışalım.
Akşener belli ki gerilmiş, sinirlenmiş.
Bir sürü geri zekalı” derken, kafasını çevirerek kalabalığa bakıyor.
Sürü” ifadesi kalabalığı anlatmak için kullanılan bir deyimdir ve etrafında ülkücülerden başka kalabalık yok.
Bu kelimeyi başka bir kalabalık için söylemiş olabilir mi? Çok mantıklı görünmüyor. Çünkü, an itibari ile sinirlendiği bir olaya refleks olarak ve kelimesinin karşılığını beden dili ile tamamlamak için kalabalığa kafasını döndürerek söylüyor.
Tek bir kişiye söylemiş olsaydı; ‘SÜRÜ” kelimesini kullanmazdı.
Belli ki Akşener o gün çok gergin.
Akşener’in gerginliğini o gün kameralara da yansıyan eşine yaptığı azardan da biliyoruz. Eşi ile olan konuşması her ne kadar herkesin içinde olsa da, kamuoyunu ilgilendirmediği için üzerinde durmuyoruz ama Akşener’in genele şamil olarak söylediği, “BİR SÜRÜ GERİ ZEKALI” ifadelerini tarihe geçirmek kamuoyu adına tanıklık yapmak için gerekli.
Şayet aksi bir durum varsa, Akşener bu, “BİR SÜRÜ GERİ ZEKALI” ifadelerinin hangi “SÜRÜYE” hangi “KALABALIĞA” ait olduğunu…
Hangi niyetle, KİMLERE söylediği konusunda kamuoyunu ivedilikle ikna etmeli. Çünkü, yanındaki kalabalığın tamamı kendisinin de sık sık söylediği, “ÜLKÜCÜ İRADE” den başkası değildir…
Bekliyoruz…
TURKTIME
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 28 Kasım 2016 Pazartesi 09:46
sizin gibilerden bahsediyor olmasın hala neyle uğraşıyorsunuz
 Misafir
 31 Ağustos 2016 Çarşamba 16:30
şu yazıyı kaldırın artık, yetti yahu... gözümüze sokup durmayın. hem birlik beraberlik masalları hem de bölücülüğün âlâsı sizde.
 Misafir
 5 Ağustos 2016 Cuma 16:36
Yargıtay kararının beklenmesi için 15 mayıstaki kurultaya konulan ihtiyati tedbir kararını görev alanı olmamakla birlikte fotokopi üzerinden kaldıran fakat başarılı olamayan hakim Burhan yaz FETÖ'den göz altında. MHP'ye FETÖ saldırıyor dedik işte belgesi. bakalım daha neler duyacağız?
 Misafir
 23 Haziran 2016 Perşembe 13:40
eliniz değmişken Oktay Vural'a da biraz pislik atın, malum , o da Dövlet'in şerefini satmasına karşı çıkıp istifa etmiş. Mustafa Karaalioğlu hiç vakit kaybetmemiş, atmış pisliğini.Sarayın sıkıntısıu da bu, millet bir çıkış yıolu gmördü, MHPye yöneliyor. Eminim CHPden büyük kayma olur, yurdunu seven herkes, MHPye oy verse ne saray kalır, ne de yalakaları. LAHEYden önce bize HESAP verirler, inşallah.
 Misafir
 20 Haziran 2016 Pazartesi 03:34
"Habercilikte, yazarlıkta, editörlükte ve yayıncılıkta" örnek aldığınız şahıs ne kadar dürüstse sizler de o kadar dürüstsünüz. "1 Haziran 2016 Çarşamba 01:25" yorumunda vurgulanan da bu, galiba. Gazeteci olabilmek için okuduğunu anlamak gerek önce. Bilmem anlatabildim mi?
 Misafir
 4 Haziran 2016 Cumartesi 13:54
Meral Akşener ""DYP üyesi olmayı şeref sayıyorum. Benim evladıma bırakacağım tek miras DYP'dir" diyeni destekleyenler, bu mirasa ortak mısınız?" demiş. Cemaat, AKP, açılım herşeye göz kırpan hanımın peşine takılan takılsın. Bizler MHP'de adını duymak istemiyoruz. hatice Boz
 Misafir
 1 Haziran 2016 Çarşamba 07:06
neyi merak ediyorum biliyor musunuz? AKPnin son kongresinde cumhurbaşkanının mesajının HAZIROLda dinlenmesi kimin fikriydi? Kendisi de bunu istemiş olabilir ama bunu alenen istememiştir en azından. Yoksa yanılıyormuyum? Kendisine biat etmeyenleri, daha açıkçası KRİPTO PARALELLERi açığa düşürüğp temizlemek için de bir tezgah olabilir. Onun en çok başını ağrıtacak olanlar da onlar, "fuatavni"yi henüz yakalayamadıklarını da unutmadan belirtmeli.
 Misafir
 1 Haziran 2016 Çarşamba 01:25
Habercilikte, yazarlıkta, editörlükte ve yayıncılıkta, dürüstlüğüyle dünya lideri olan cumhurbaşkanımızı örnek almanızdan ne kadar gurur duysanız azdır, kutlarım. Özellikle "ençokyorumlananlar" sütununuz bunun en güzel örneğini oluşturuyor. Allah yolunuzu açık etsin.
 Misafir
 29 Mayıs 2016 Pazar 00:04
Ne yaparsanız yapın Meral Akşener'i yiyemeyeceksiniz
 Misafir
 28 Mayıs 2016 Cumartesi 18:26
aman da ne gözelmiş bu yazııı... ömrühayatımda heç bu gaden gözelini ohumamışsım. yazanın ellerine sağlıh.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime