Turktime

Yusuf Güney müziği bırakıyor!

"Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor" sözleriyle gündem olan Yusuf Güney, popüler müziği bırakacağını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Yusuf Güney müziği bırakıyor!
Haberler / Magazin
27 Temmuz 2023 Perşembe 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yusuf Güney, önceki gün Baltalimanı Portaxe'de gerçekleşen Fashion and Music Show'a katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Pandemi sürecinden başlayarak yaklaşık üç yıl sahnelerde yoktum. Sahnelere ara vermemin sebepleri vardı. 15 yıldır sektördeyim, bazen dinlenmen gerekiyor. Dönemsel bıkkınlığım oldu, şimdi tekrar sahnelerde olacağım. Şarkılarımla bomba gibi dönüyorum" dedi.

Senaryo yazmaya başladığını belirten Güney, "Yakın zamanda bir komedi filmim olacak, ben de oyuncu olarak kadroda yer alacağım. Senaryo yazmaya başladım, içinde polisiye ve astral seyahatlerin olduğu güzel bir hikaye oluyor" şeklinde konuştu.

"2023'TE NELER OLDU GÖRDÜNÜZ"

Geçtiğimiz aylarda çokça konuşulan astral seyahat hakkındaki sözlerinin hatırlatılamsı üzerine 39 yaşındaki şarkıcı, "Ben alim ya da derviş değilim. Bu durum ruhsal bir deneyim ve ispatlayamazsın. Dalgaya alınacak bir durum değil. Eleştirilerin yanında destek ve tebrikler de oldu. 2023 yılında neler olduğunu gördünüz, bunlar daha başlangıç. İnsanlarla bu durumumu paylaşmak istedim ama erken davranmışım, onu anlamış bulundum" cevabını verdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime