Turktime

Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu hakkında konuştu: Kızım çok duyarlı

Hülya Avşar mimar olan kızı Zehra Çilingiroğlu'nun babası Kaya Çilingiroğlu tarafından şantiyede çekilen videosu hakkında konuştu. Avşar, "Kızım çok duyarlı ve çalışmak istedi. Çok da iyi bir yerde çalışıyor. Çalışsın bence de... " dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu hakkında konuştu: Kızım çok duyarlı
Haberler / Magazin
26 Temmuz 2023 Çarşamba 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun evliliğinden dünyaya gelen kızları Zehra Çilingiroğlu mimarlık bölümünden mezun oldu. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Çilingiroğlu, bir mimarlık şirketinde çalışmaya başladı. Kaya Çilingiroğlu, kızının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bir binanın iç tasarımında görev alan Zehra Çilingiroğlu'nun, duvar dolgusu yaptığı görüldü.

Yeniköy'de objektiflere yansıyan Avşar kızı, Zehra'nın videosu hakkında konuştu. Avşar, konuyla ilgili, "Zehra'ya 'mimar olarak senin bayağı işçi gibi çalışman da lazım' dedim. Teknik de öğrensin istedim. Çünkü ben çok gördüm mimarları... İşi bitirip gidiyorlar sonra bir taraftan bir şey patlıyor. 'Böyle olacaksan olma' dedim. Kızım da çok duyarlı ve çalışmak istedi. Çok da iyi bir yerde çalışıyor. Çalışsın bence de... " dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime