Turktime

Merve Boluğur'dan Barbie pozları!

Barbie filmi vizyona girince akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Pembe giyinme modasına uyan Merve Boluğur paylaşımlarıyla sosyal medyada olay oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Merve Boluğur'dan Barbie pozları!
Haberler / Magazin
26 Temmuz 2023 Çarşamba 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşti. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Film aynı zamanda yönetmen Greta Gerwig'e tüm zamanların "en büyük açılış hasılatını elde eden kadın yönetmeni" unvanını kazandırdı.

Hal böyle olunca Barbie akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Hem Instagram hem de TikTok pembe ile sallanıyor. Barbie rengiyle poz vermeyen neredeyse yok gibi. Son olarak modaya Merve Boluğur uydu.

MERVE BOLUĞUR'DA ETKİSİNDE KALDI
Merve Boluğur
bir paylaşımında pencere detaylı elbise giydi ancak belden aşağısını da eliyle kapatarak frikikleri önlemek istedi. Oyuncunun paylaşımlarını görenler "Barbie vizyonu terk etti", "Ah be Mervem yapma böyle şeyler", "Barbie küstü" yorumlarında bulundu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime