Turktime

Yusuf Güney: Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!

Son dönemde astral seyahete olan ilgisiyle gündeme gelen şarkıcı Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucunda komaya giren oyuncu Kenan Işık'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Yusuf Güney: Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!
Haberler / Magazin
25 Nisan 2024 Perşembe 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işık'la ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" diyen Güney'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrası girdiği saunadan çıktığı sırada fenalaşmış düşerek başını yere vurmuştu.

Çarpmanın şiddetiyle kafa travması geçiren Işık, dört saatlik bir operasyon geçirmişti. Ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırılan Kenan Işık, uzun süredir evinde tedavi görüyor.

YUSUF GÜNEY'İN KENAN IŞIK AÇIKLAMASI

Modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Yusuf Güney, Kenan Işıkla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kenan Işık'ın astral seyahatte olduğunu ve gelmek istemediğini ifade eden Güney, "Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor" şeklinde konuştu.

Yusuf Güney daha önce de katıldığı bir programda, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime