Turktime

Yasemin Şefkatli - İdo Tatlıses'in oğlu İbrahim Ayel ameliyat oldu

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çiftinin ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel ikinci kez ameliyata girdi. Doğumun hemen ardından ameliyata giren minik bebek, ikinci kez ameliyat geçirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Yasemin Şefkatli - İdo Tatlıses'in oğlu İbrahim Ayel ameliyat oldu
Haberler / Magazin
25 Nisan 2024 Perşembe 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti 2021 yılında nikah masasına oturmuş ve 2024'ün ocak ayında da ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Ancak doğumun hemen ardından bebeklerden biri kalbindeki sorun nedeniyle ameliyata alınmıştı.

AMELİYATI DUYURMUŞTU

Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hamileliğiinin 21'nci haftasından itibaren oğlu İbrahim Ayel'in ikinci kez ameliyat geçireceğini duyurmuştu.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Bu sabah hastanenin bahçesinden çektiği fotoğrafı paylaşan Şefkatli, "Ayelikomuz, operasyonda. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?" notunu düştü.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA SON AÇIKLAMA

Oğlunun ameliyattan çıktığını ifade eden Yasemin Şefkatli, "Dün gündüz geldik hastaneye. Ayel, bu sabah operasyona girdi. Süreci artık bildiğiniz için ben de bugün sizinle süreci paylaşmak istedim. Yoğun bakımdan çıkması, kendine gelmesi derken anca yazabiliyorum. Gerçekten iyi ki varsınız. Ne denir bilmiyorum mesajlarınızı okudukça gözlerim dolu dolu oluyor. Her şey inandığım gibi çok güzel gitti. Artık doktorumuzun kontrolünde daha rahat bir sürece girdik. Her şeye bin şükür... Ayelikomun bir ailesi de burada dualarınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime