Turktime

Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'te kadınlar düellosu gerçekleştirildi. Aleyna ve Damla Can karşı karşıya gelirken Berna ile Merve mücadele etti. Finale kalan Aleyna ve Berna arasından ise programa veda eden isim belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Survivor'da elenen isim belli oldu
Haberler / Magazin
25 Nisan 2024 Perşembe 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2024 yeni bölümünde kadınlar düellosu heyecanı yaşandı. Merve, Damla Can, Aleyna ve Berna yarışmaya devam etmek için mücadele etti.

Merve ve Berna, Aleyna ile Damla Can eşleşti ve düello büyük bir heyecanla başladı. Damla Can 5-1'lik skorla kazanırken finale kalan Aleyna oldu. Merve de Berna ile mücadelesini 5-3'lük skorla kazandı. Böylece son etaba Berna ve Aleyna kaldı.

SURVIVOR ALL STAR'A VEDA EDEN BERNA OLDU

Aleyna'nın aldığı son sayı ile Aleyna düelloyu 5-1 kazandı. Böylece Survivor'dan elenen yarışmacı Berna oldu.

Elenmenin ardından konuşan Berna, "Seremonide ben Aleyna'dan haz etmediğimi söyledim. İçerlemiş herhalde, öyle çıkmış maçlara. Olabilir problem değil. Ben gerçekten ilk geldiğimde kırmızı takımdaydım ve zor zamanlar geçirdim. Sebebi var ya da yok. Önemi yok. Kendisi sürekli mobbing yapıldığını söylüyordu zamanında... Gün geldi seremonilerde durduğumuzda 'ben şu kızın yanında durmak istemiyorum' diyerek diğer tarafa giderdi. Bu da benim çok ağrıma giderdi. Ben o yüzden ondan haz etmiyorum. Gördüğüm şeyler bana göre ters, bu benimle ilgili... Onu sevmediğim için ya ben onu ya o beni eve gönderecekti böyle oldu. Ben ondan haz etmiyorum. Kazandığı için tebrik ediyorum. Ben buradan gideceğim ailemle kavuşacağım bu güzel bir şey... Ben ondan haz etmiyorum, sevmiyorum. Onun egosu yere çaktıracak onu." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime