Turktime

Virgil van Dijk, muazzam bir teklifi geri çevirdi!

Premier Lig'in yıldız takımı Liverpool'un savunma oyuncusu Virgil van Dijk, Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Hilal'in dikkat çeken teklifini reddetti. Hollandalı oyuncuya yılda 35 milyon euro maaş öneren Al-Hilal, ancak deneyimli savunmacının bu teklifi reddettiğine dair iddialar ortaya attı.
ABONE OL
Abone Ol
Virgil van Dijk, muazzam bir teklifi geri çevirdi!
Haberler / Spor
20 Kasım 2023 Pazartesi 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AL-HİLAL'İN ASTRONOMİK TEKLİFİ

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Liverpool'un kalesini koruyan Virgil van Dijk'i kadrosuna katmak için adım attı. The Sun'ın haberine göre, Al-Hilal yönetimi, deneyimli stopere yılda 35 milyon euro teklif etti. Ancak 32 yaşındaki yıldız futbolcu, bu çarpıcı teklifi geri çevirdi.

ZORLU TRANSFER ŞARTLARI

Van Dijk'in bu ret kararına rağmen, Suudi ekibinin transfer için şartları zorlamaya devam edeceği ifade edildi. Transferdeki engelleri aşmak için Al-Hilal'in çaba sarf edeceği ve alternatif çözümler arayacağı belirtildi.

50 MİLYON EURO

Al-Hilal'in Liverpool ile Virgil van Dijk için 2025 yılına kadar süren sözleşmesi göz önüne alındığında, Suudi yetkililerin 50 milyon euro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı söyleniyor. Bu astronomik miktar, deneyimli savunmacının kalitesini yansıtıyor.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Liverpool formasıyla 11 maça çıkan 32 yaşındaki stoper, bu karşılaşmalarda 2 asistle ön plana çıktı. Van Dijk'in performansı, onun sadece savunma değil, aynı zamanda takımının hücum kurgusuna da önemli katkılar sağladığını gösteriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime