Turktime

Manuel Neuer için kritik bekleyiş

Bayern Münih, kulüp efsanesi Manuel Neuer'in sözleşme durumu konusunda henüz net bir karar veremedi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı kaleyi koruyan deneyimli file bekçisi, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle gündemde.
ABONE OL
Abone Ol
Manuel Neuer için kritik bekleyiş
Haberler / Spor
20 Kasım 2023 Pazartesi 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UZUN SAKATLIK SÜRECİNDEN SONRA BEKLEME KARARI

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, 37 yaşındaki kaleci Manuel Neuer'in sözleşmesini uzatma konusunda aceleci davranmama kararı aldı. Kicker gazetesinde yer alan habere göre, Neuer'in uzun süren sakatlık sürecinden çıkmasının ardından kulüp, önemli bir kararı hızlıca almamaya kararlı.

PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK

Bayern Münih'in alacağı kararda, Manuel Neuer'in performansı önemli bir etken olacak. Özellikle devre arasına kadar olan süreçte göstereceği performans ve sağlık durumu detaylı bir şekilde değerlendirilecek. Eğer Neuer, istenilen düzeye ulaşırsa, yeni sözleşme teklif edilecek.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

2011 yılında Bayern Münih'e transfer olan Manuel Neuer, bugüne kadar 493 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda kalesinde 389 gol gördü, ancak 235 maçta kalesini gole kapatarak önemli başarılar elde etti.

Manuel Neuer'in kariyeri, Bayern Münih için önemli anıları barındırıyor. Ancak kulüp, geleceğe dair kararını belirlemek için dikkatlice bekleyişini sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime