Turktime

Süper Lig devi Thiago'yu istiyor

Premier Lig devi Liverpool'un orta saha oyuncusu Thiago Alcantara için Fenerbahçe'den transfer hamlesi geldi. İspanyol yıldız, sezon başındaki sakatlığı nedeniyle forma giyemedi, ve Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.
ABONE OL
Abone Ol
Süper Lig devi Thiago'yu istiyor
Haberler / Spor
20 Kasım 2023 Pazartesi 00:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Ocak ayında Thiago'yu renklerine katma planları yapıyor.

LİVERPOOL'UN YILDIZI THİAGO ALCANTARA'NIN YENİ DURAĞI FENERBAHÇE Mİ OLACAK?

Premier Lig devi Liverpool'un orta saha oyuncusu Thiago Alcantara için Fenerbahçe'den transfer hamlesi geldi. İspanyol yıldız, sezon başındaki sakatlığı nedeniyle forma giyemedi, ve Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fenerbahçe, Ocak ayında Thiago'yu renklerine katma planları yapıyor.

İTALYA'DAN GELEN CİDDİ TEKLİFLER

Fenerbahçe'nin yanı sıra Thiago Alcantara'ya İtalya'dan da ilgi var. Serie A ekiplerinden Juventus ve Inter, 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu yakından takip ediyor. Sakatlık süreci devam eden Thiago için Liverpool'un uygun bir fiyatla satışa izin verebileceği konuşuluyor. Şu anki piyasa değeri 12 milyon euro olan Thiago, Fenerbahçe'nin transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor.

AVRUPA'DA BÜYÜK SES GETİREBİLİR!

Fenerbahçe, Thiago transferini gerçekleştirerek hem Juventus hem de Inter gibi iki büyük İtalyan takımını geride bırakabilir. Bu hamle, Türk futbolunu uluslararası alanda temsil eden bir adım olabilir. İsmail Kartal'ın beğenisini kazanan Thiago, sarı lacivertli formayla Türkiye'de yeni bir kariyere adım atabilir.

SAKATLIK TEK ENGELİ

Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih ve Liverpool gibi dev kulüplerde forma giyen Thiago Alcantara, üst düzey bir oyuncu olmasına rağmen son dönemde yaşadığı sakatlıklarla mücadele ediyor. Piyasa değeri 70 milyon eurodan 12 milyona kadar düşen yıldız oyuncunun, Fenerbahçe'nin hedefi ise tedavi sürecini tamamlayarak eski performansına geri dönmek. Yakın zamanda Thiago'nun sağlık durumuyla ilgili önemli gelişmeler bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime