Turktime

Tiyatrolu düğün dönemi

Tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in öncülüğünde bir evlenme parodisi olan 'Ah Evlendim Vah Evlenemedim' oyunu kına ve düğün organizasyonlarına taşındı.
ABONE OL
Abone Ol
Tiyatrolu düğün dönemi
Haberler / Kültür
24 Temmuz 2020 Cuma 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Korona virüsünün yayılmasını engellemek adına sosyal mesafenin önemi nedeniyle birçok eğlence türü değişime ve dönüşüme ayak uydurmaya çalışıyor. Dönüşümü eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek isteyen tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in öncülüğü ile ‘Tiyatrolu Düğün’ dönemi başladı.

“DÜĞÜNÜMÜZ ŞEN OLA”

Sözcü'den Zeynep Kaplan'ın haberine göre, pandeminin en çok etkilediği sektörlerlerin başında düğün kına organizasyonlarının geldiğini ifade eden organizatörler düğünlerde tiyatro konseptini şöyle anlattı:

“Oyun, geleneksel Türk Tiyatrosu motiflerinden oluşmaktadır. Dönemin; kabaret, düettolar ve müzikallerinin şarkıları oyunda canlı olarak seslendirilmektedir. Kadınla erkeğin tanışması, evlenmesi ve önümüzdeki yılları oyunun ana konusudur. Sahneye gerçek kayınvalidelerin, gelinin ve damadın oyuna uygun gelen yerlerde alınması, sürece bambaşka bir renk katmaktadır”dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime