Turktime

Ezel Akay bu kez kötü adam!

BluTV'de yayınlanacak olan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın oyuncu kadrosuna katılan Ezel Akay, kötü bir adamı canlandırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Ezel Akay bu kez kötü adam!
Haberler / Kültür
23 Temmuz 2020 Perşembe 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta yönetmen Ezel Akay, BluTV'nin yeni dizisi ‘Yarım Kalan Aşklar'da korkulan mafya babası Ayı İsmet'e hayat veriyor. Usta isim, gerek karakterinin kendine has giyim tarzıyla gerekse hikayedeki kilit rolüyle dikkat geçiyor.

‘KÖTÜ ADAMI OYNAMAK ZEVKLİYMİŞ’

Aşk ve aksiyon dolu hikayede dengeleri değiştirecek İsmet karakteriyle izleyeceğimiz Ezel Akay, ekranlara dönüş hikayesini şöyle dile getirdi:

“Son zamanlarda okuduğum en iyi dizi senaryosuydu, öncelikle bu beni heveslendirdi. Yönetmenimiz Umur Turagay bu işin iç gıcıklayıcı ve sineması sağlam bir anlatı olacağının garantisiydi benim için. Öyle de oldu sanıyorum. Neredeyse kariyerlerimizin başından beri tanışıyoruz Umur ile. Özellikle oyuncu yönetiminde hem Umur'un hem de ikinci yönetmenimiz Gamze Turagay'ın titizliği de beni ve diğer oyuncuları çok olumlu etkiledi. Çok eğlenceli, ilginç karakterlerle bezeli, gizemli, aksiyon dolu bir hikaye… ‘Kötü adam’ oynamak da çok zevkliymiş.”

Dizide Ezel Akay'ın yanı sıra Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimler yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime