Turktime

The Crown dizisine oyuncu bulunamıyor!

Emmy ödüllü The Crown dizisinin yeni sezonunda, Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein ile yakın ilişkisi olduğu ortaya çıkan ve hakkında 17 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları ortaya atılan Prens Andrew’i canlandıracak kişi henüz bulunamadı.
ABONE OL
Abone Ol
The Crown dizisine oyuncu bulunamıyor!
Haberler / Kültür
26 Nisan 2021 Pazartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiliz Kraliyet Ailesi’ni anlatan Emmy ödüllü dizi The Crown’ın beşinci sezonunda Prens Andrew’in hikayesi başlıyor. Yeni sezonda Prenses Diana’yı Elizabeth Debicki, Kraliçe Elizabeth’i Imelda Staunton’ın canlandırması planlanırken, Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein ile yakın ilişkisi olduğu ortaya çıkan ve kendisine 17 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği suçlamaları yöneltilen Prens Andrew’i canlandıracak oyuncu henüz bulunamadı. 

Dizinin dördüncü sezonunda çok az görülen Prens Andrew’i 24 yaşındaki Tom Byrne canlandırmıştı.

The Sun gazetesinin haberine göre, Prens’i oynayabilecek genç oyuncuların özgeçmiş taramaları yapılsa da, genç oyuncular, ‘skandal’ nitelikli bir olayla adı anılan ve bundan dolayı saraydaki görevine son verilip ofisi kapatılan Prens Andrew’i canlandırmak için istekli değil.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime