Turktime

Talisca'nın takım arkadaşı Beşiktaş'ın yeni 10 numarası mı oluyor?

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta on numara pozisyonu için sürpriz bir isim gündeme geldi. Anderson Talisca'nın da formasını giydiği Al Nassr'dan Pity Martinez, Beşiktaş'a önerildi. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Talisca'nın takım arkadaşı Beşiktaş'ın yeni 10 numarası mı oluyor?
Haberler / Spor
18 Haziran 2023 Pazar 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, bundan dolayı yoğun bir transfer sezonu geçiriyor. Kadrosuna en az 6 takviye yapmayı amaçlayan Kara Kartal, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ORTA SAHAYA YENİ BİR İSİM

Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda özellikle 10 numara hattı için yoğun bir mesai harcayan idareciler, Manuel Lanzini başta olmak üzere birçok ismi değerlendirmeye alırken, son olarak yeni bir isim daha gündeme geldi.

PITY MARTINEZ ÖNERİLDİ

Kulübe menajerler aracılığıyla Anderson Talisca'nın forma giydiği Al Nassr'dan Arjantinli 10 numara Pity Martinez'in önerildiği kaydedildi. Yönetimin, bu teklif sonrasında oyuncuyu listesine eklediği ve değerlendirme aşamasında olduğu kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Piyasa değeri 7 milyon Euro seviyesinde bulunan 30 yaşındaki 1.70'lik oyuncu, 3 yıl önce ABD temsilcisi Atlanta'dan 16 milyon Euro transfer bedeliyle Al Nassr'a transfer olmuştu.

SADECE 9 MAÇ

Kariyerinde daha önce River Plate forması da giyen solak hücumcu, bu sezon sakatlığı sebebiyle Al Nassr'da sadece 9 karşılaşmada süre alabilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime