Turktime

Fenerbahçe kongresi karıştı

Fenerbahçe'de kongre karıştı. Ali Koç'un konuşması sırasında çıkan kavganın ardından, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını oylamaya sunan Dündar, kongrede söz alarak istifasını geri çektiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe kongresi karıştı
Haberler / Spor
17 Haziran 2023 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe yönetimi ve üyeleri, 2022 mali genel kurul toplantısı için bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi.

KAVGA ÇIKTI

Ali Koç'un konuşması sırasında kongre üyeleri arasında sözlü atışmaların ardından fiziksel atışmalar başladı ve kavga yaşandı. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar kargaşayı yatıştırmaya çalışırken, ''Benim anladığım kadarıyla provokasyon yapmak için buraya gelenler var. Malaesef'' ifadelerini kullandı. Uğur Dündar'ın bu sözlerinin ardından salonda yuhalama sesleri yükseldi.

Gerginliğin dinmemesi nedeniyle Ali Koç, ''Bu şekilde böyle konuşmama devam edemem'' dedi ve salonu terk etti. 15 dakikalık aranın ardından Ali Koç tekrar salona gelerek konuşmasına devam etti.

UĞUR DÜNDAR İSTİFA ETTİ

Toplantının devam ettiği esnada, Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktığını açıkladı.

Uğur Dündar kararını sosyal medya hesabından şu sözler ile duyurdu:

"Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da  #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim.

Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.”

İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ

Toplantının ilerleyen bölümünde söz alan Uğur Dündar, göreve devam edip etmemesini oylamaya sundu.

Uğur Dündar'ın göreve devam etmesi oy çokluğuyla kabul edildi ve Divan Kurulu Başkanı istifa kararından vazgeçti.

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yayınlayan Dündar, "Genel Kurul Üyelerimizin unutulmaz destekleriyle görevime devam ediyorum" ifadelerini kullanarak istifasını geri çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime