Turktime

Adı Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın'dan ters köşe! İşte yeni adresi...

Son zamanlarda ismi sık sık Fenerbahçe'yle anılan Sergen Yalçın herkesi ters köşe yaptı. Deneyimli çalıştırıcının yeni adresinin Azerbaycan olduğu iddia ediliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Adı Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın'dan ters köşe! İşte yeni adresi...
Haberler / Spor
17 Haziran 2023 Cumartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde Fenerbahçe'yle adı sıkça anılan Sergen Yalçın, Jorge Jesus'un yerine gelebilecek ilk adaylar arasında yer alıyor. İddialar üzerine kısa bir açıklama yapan Yalçın, Fenerbahçe'den henüz teklif almadığını ve teklif gelmesi halinde konuşabileceğini söylemişti.

Bu sırada Sergen Yalçın ile ilgili oldukça flaş bir iddia gündeme geldi. Deneyimli teknik direktör, sürpriz bir takıma imza atabilir. Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra yaklaşık iki yıldır boşta olan Sergen Yalçın'ın adı Azerbaycan ekibiyle anılıyor.,

BAKÜ’DEN SÜRPRİZ TEKLİF

Sabah'ın Azeri basınına dayandırdığı habere göre; Nefçti Bakü, 50 yaşındaki çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor. Bakü ekibi geçen sezon ligi şampiyon Karabağ takımının 22 puan gerisinde üçüncü sırada tamamlamıştı.

Hayal kırıklığı ile sonlanan sezonun ardından Azeri ekibinde teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yolları ayırmaya hazırlanıldığı belirtildi. Habere göre kulüp, sponsoru olan firmanın yöneticilerinden birinin yaptığı görüşmeyle Sergen Yalçın ile ilk kontağı kurdu.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Reghecampf ile yolların ayrılmasıyla müzakerelerin daha ciddi olarak yürütüleceği ifade edildi. Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'den önemli bir teklif almaması durumunda Neftçi'nin başına geçmeyi kabul edeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime