Turktime

Süper Lig'de Slaven Bilic bombası! Resmen açıkladılar

Slaven Bilic için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Watford'da teknik direktörlük yapan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic için Süper Lig ekibi harekete geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Süper Lig'de Slaven Bilic bombası! Resmen açıkladılar
Haberler / Spor
18 Haziran 2023 Pazar 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Andrea Pirlo sonrası yeni teknik direktörünü henüz belirlemeyen Fatih Karagümrük, yine son derece dikkat çekici isimlerle görüşmeler yürütüyor.

İstanbul ekibi, geçtiğimiz yaz döneminde Andrea Pirlo hamlesiyle adından söz ettirmişti. Şimdi de hem Avrupa hem de Türkiye'nin yakından tanıdığı iki flaş hocayla görüşmelerde bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Karagümrükspor Başkanı Süleyman Hurma, önümüzdeki sezon için takımı dünyaca ünlü bir hocaya emanet etmek istiyor. Hurma, bu kapsamda Beşiktaş'ın iki eski hocasıyla görüşme gerçekleştirdi.

SLAVEN BILIC VE GUTI

Karagümrükspor'da başkan Süleyman Hurma, Beşiktaş'ın eski hocalarından Slaven Bilic ve eski yardımcı antrenörlerinden Guti Hernandez'le görüşme yaptı. Hurma, iki teknik direktörün de şartlarına bakıp buna göre son kararını verecek. İki eski hocanın tüm şartları soruldu ve buna göre bir değerlendirme yapılacak.

Karagümrük'ün yeni hocasının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ŞAHİN ERDEM
 21 Haziran 2023 Çarşamba 13:57
Alparslan hocaya güvenelim

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime