Turktime

Stefan Kuntz'dan ayrılık açıklaması

2-0'lık Galler galibiyeti sonrası konuşan Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, milli takımdaki akıbetiyle ilgili soruya da yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Stefan Kuntz'dan ayrılık açıklaması
Haberler / Spor
20 Haziran 2023 Salı 06:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i Samsun'da ağırlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle 2-0 galip geldi.

Ay-Yıldızlıların hocası Stefan Kuntz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

“TARAFTAR OYUNLA BÜTÜNLEŞTİ”

Samsun´a teşekkür ettiğini söyleyen Kuntz, "Bizler ne kadar zor durumda kaldıysak taraftarlar da zor durumda kaldı. İlerde de sevincimle ilgili düşünmem gerekiyor. Sevinip golün verilmemesi konusunda bekleyip sonra karar vermem gerekebilir. Taraftar oyunla bütünleşti. Oyuncularımız ikinci devre sakin olmalıydı. Taraftar da destek oldu. Oyunu heyecanlandırmadı. Bu da bize ekstra güç verdi. Taraftarlara inanılmaz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gruptaki durumun mütevazı olması gerektirdiğini belirten Stefan Kuntz, "Devamlı çalışmamız gerekiyor. Hiçbir şey elde etmedik. Burada tek bir oyuncuyu öne çıkarmak istemiyorum. Takım çok iyi oynadı. Takımın 10 kişi kalması Arda´yı oyuna almamızı sağladı. Attığı gol de çok güzeldi" şeklinde konuştu.

“İŞİME DEVAM EDİYORUM”

"Öncelikle benden yana bir görüşme gerektiğini düşünmüyorum” diyen Kuntz, milli takımdaki akıbeti ile ilgili şöyle konuştu:

"Haziran ayına kadar kontratım var. Ben işime devam ediyorum. Benim neden devam etmeyeceğimi anlayamadım. Çok iyi bir yoldayız. Geçen sene benzer bir zamanda 4 maç kazanmıştık ve yine benim gitmem gerektiği yazıları çıkmıştı. Yarın belki yine bu şekilde yazılar çıkabilir. Ben burada olmaktan ve bu takımla çalışmaktan mutluyum. Bu takımdaki gelişimi ben görüyorum. Buradaki insanlara iyi bir milli takım sunduğum için gururluyum. Hiçbir şey milli takımdan daha önemli değildir."

“YENİ YÖNETİMİMİZLE KARAR VERECEĞİZ”

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, Stefan Kunt hakkında şunları söyledi:

“Bu iki maçtan sonra karar vereceğiz' demiştim. Letonya'da öldük öldük dirildik ama bugün güzel bir galibiyet oldu. Önümüzde genel kurulumuz var. Genel kurulu geçelim, bayramı geçelim ondan sonra yeni yönetimimizle oturup karar vereceğiz. Şu anda gündemimizde bu konu yok.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime