Turktime

Juventus, Paul Pogba hakkında açıklama yaptı

Sezon başında Juventus'a transfer olan Paul Pogba çıktığı ilk maçta sakatlandı. Pogba'nın sözleşmesini fesh edileceği iddialarına yanıt, Juventus'un operasyon şefi Francesco Calvo'dan geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Juventus, Paul Pogba hakkında açıklama yaptı
Haberler / Spor
19 Haziran 2023 Pazartesi 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon Manchester United'la sözleşmesini uzatmayan ve bonservissiz şekilde Juventus'a katılan Paul Pogba'nın başı sakatlıklardan kurtulmuyor.

Sezon başından beri sakat olan ve Dünya Kupası sonrası yeni yeni iyileşen Pogba bu sezon ilk 11'de çıktığı ilk maçta yalnzıca 25 dakika sahada kalabildi ve tekrardan sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

"HİKAYELERİ KABUL ETMİYORUM"

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus Paul Pogba'nın sözleşmesini fesh etmeyi düşündüğünü söylesede Juventus'un operasyon şefi Francesco Calvo bu iddiaları yalanladı.

Calvo "Pogba'nın sözleşmesini fesh etmeyi kesinlikle düşünmüyoruz o bizim için çok önemli bir oyuncu, bu hikayeleri reddediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime