Turktime

Rock yıldızı Crosby hayatını kaybetti

‘The Byrds’ ve ‘Crosby, Stills ve Nash’ gibi grupların da kurucusu olan, rock müziğin en önemli isimlerinden David Crosby 81 yaşında hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Rock yıldızı Crosby hayatını kaybetti
Haberler / Kültür
20 Ocak 2023 Cuma 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

‘The Byrds’ ve ‘Crosby, Stills ve Nash’ gibi grupların da kurucusu olan, rock müziğin en önemli isimlerinden David Crosby 81 yaşında hayatını kaybetti. ABD’li sanatçının ölüm haberi temsilcisi tarafından doğrulandı.

Crosby’nin eşi Jan Dance, ünlü müzisyenin hastalığıyla uzun bir mücadelenin adından etrafı ailesi ve sevdikleriyle çevrili şekilde öldüğünü belirterek "Onun mirası, efsanevi müziğiyle yaşamaya devam edecek" dedi.

BBC‘nin aktardığına göre, Crosby’nin eski grup arkadaşı Graham Nash ise kavgalarla dolu ilişkilerine rağmen derin bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

Uzun süredir çoklu kalp krizi, diyabet ve hepatit C gibi ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele eden Crosby, 1994 yılında karaciğer nakli operasyonu geçirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime