Turktime

Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçının cenazesine siyaset ve sanat camiasından birçok isim katıldı
ABONE OL
Abone Ol
Burhan Çaçan, son yolculuğuna uğurlandı
Haberler / Kültür
13 Ocak 2023 Cuma 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Halk Müziğinin sanatçısı Burhan Çaçan dün Florya’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ünlü sanatçı Çaçan için bugün öğle namazına müteakip Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına sevenlerinin yanı sıra; TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve daha pek çok siyasetçi ile sanat camiasından Nuri Alço, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan gibi birçok isim katıldı.

Yoğun kalabalığın oluştuğu cenaze töreninde Çaçan’ın oğulları Kutsal Çaçan ve Furkan Çaçan babaları için son görevi yerine getirirken duygu dolu anlar yaşadı. Burhan Çaçan için kılınan cenaze namazı sonrası naaşı defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığı’na götürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime