Turktime

PSG'nin yıldızı Neymar'dan ırkçılık iddiası!

Fransa Lig 1'de oynanan Paris Saint Germain - Marsilya maçı skordan çok, karşılaşmanın son anlarında yaşanan kavgayla gündeme geldi. PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Marsilya’nın savunma oyuncusu Alvaro Gonzalez’in kendisine yönelik ırkçı ifadeleri kullandığını belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
PSG'nin yıldızı Neymar'dan ırkçılık iddiası!
Haberler / Spor
14 Eylül 2020 Pazartesi 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki taraf arasında çıkan kavga sonucunda kırmızı kart gören 5 oyuncudan biri olan Neymar, sahadan ayrılırken hakemi alaycı bir şekilde alkışlayıp yardımcı hakeme ırkçı tacize maruz kaldığını söyledi.

Daha sonra Twitter üzerinden konuya ilişkin açıklamalarda bulunan PSG’li futbolcu, “Tek pişmanlığım, o ırkçı pisliğin suratına vurmamam” diyerek, şu ifadeleri kullandı:

“VAR'ın 'saldırganlığı’mı yakalaması kolay bir şey. Şimdi o ırkçının bana ' o... çocuğu maymun' demesini görmek istiyorum... İşte onu görmek istiyorum. Ne haber? Gökkuşağı Çalımı yapıyorum, cezalandırılıyorum. Küçük bir tokat için oyundan ihraç ediliyorum.”

Irkçılık iddialarını Twitter üzerinden reddeden Gonzalez, takım arkadaşlarıyla beraber fotoğrafını paylaşarak, “Irkçılığa yer yok. Temiz bir maçtı. Bazen kaybetmeyi öğrenmen gerekir. İnanılmaz 3 puan” ifadeleriyle Neymar’a gönderme yaptı.

Alvaro’nun tweetini de yanıtsız bırakmayan Neymar, “Hatanı kabul edecek bir adam değilsin. Kaybetmek sporun bir parçası ama ırkçılık değil! Sana saygı duymuyorum. Karaktersizsin!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

90 artı 6. dakikada Paris ekibinden Paredes ve Marsilya'dan Benedetto arasında başlayan tartışma büyüdü ve iki takım oyuncuları birbirine girmişti.

Kavgaya da dahil olan Neymar, Marsilya'dan Alvaro Gonzalez'in kafasına vurmuştu.

Daha önce sarı kartları bulunan Paredes ve Benedetto ikinci sarı kartla; Neymar, Kurzawa ve Amavi ise direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime