Turktime

Galatasaray'da Scott Piri etkisi

Gaziantep maçında rahat bir galibiyet Galatasaray'da yüzler gülüyor. Ayrıca maçta fiziksel yeterlilik olarak iyi bir seviyede olan sarı kırmızılı ekipte Scott Piri etkisi hissedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da Scott Piri etkisi
Haberler / Spor
14 Eylül 2020 Pazartesi 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın Gaziantep maçındaki 3-1’lik galibiyeti ve müthiş görüntüsü herkesi mutlu etti. Özellikle transferlerin yapılmaması nedeniyle oluşan karamsar hava bir anda dağıldı. Ligin ilk haftası için beklentilerin üzerindeki futbolda takımın fiziksel olarak iyi durumda olması ve oynanan tempolu oyun çok beğenildi.

7 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ
Hazırlık dönemini Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçiren sarı-kırmızılılarda 7 yıl sonra geri dönen ABD’li performans uzmanı Scott Piri’nin etkisi kısa sürede hissedilmeye başlandı.

Milliyet'in haberine göre; 2011-2014 yılları arasında Galatasaray’da çalışan Piri’nin gelmesiyle beraber takımın fiziksel olarak ligin başında bu seviyede olması dikkat çekti. Bu noktada özellikle ön tarafta yer alan isimlerin durumu merak ediliyordu. Feghouli, Arda Turan, Falcao gibi tecrübeli ve aynı zamanda ağır olmakla eleştirilen isimlerin tempolu oyunu yüzleri güldürdü.

Emre Kılınç’ın çabukluğu ön taraftaki tempolu oyunda etkili olurken, Belhanda ve Taylan enerjileri ile dikkat çekti. Galatasaray’ın bu hızlı ve tempolu oyununda her iki bekinin etkisi de kendini gösterdi. Yeni transferler Omar Elabdellaoui ile Saracchi’nin çalışkanlığı takımın diri gözükmesinde etkili oldu. Takımdaki bireysel performansların iyi seviyede olmasında başrolün Scott Piri’de olduğuna vurgu yapılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime